''Ξεχωρίζουμε για τους πλούσιους συνδυασμούς ενεργών βιολογικών συστατικών και προσφέρουμε αποτελεσματικά προϊόντα που έχει ανάγκη το δέρμα μας.''

Η διαφορά μας: Ένα φυσικό φαινόμενο

All Natural
100% φυσικά προϊόντα.

Organic
Aποκλειστικά πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά.

Cruelty Free
Δεν
κάνουμε πειράματα σε ζώα.

Vegan
Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για vegan και για ομοιοπαθητική.

Dermatologically Tested
Όλες οι φόρμουλες είναι δερματολογικά ελεγμένες.

No Preservatives
Δεν χρησιμοποιούμε χημικά συντηρητικά και αρώματα.

Recycle
Μοναδικές ξύλινες, χειροποίητες και ανακυκλώσιμες
συσκευασίες.

Δεν χρησιμοποιούμε νερό
Δεν χρησιμοποιούμε νερό, αλλά ανθόνερα, πλούσια σε συστατικά.

Χρησιμοποιούμε το έλαιο
Χρησιμοποιούμε το έλαιο, το ανθόνερο και το εκχύλισμα από το ίδιο φυτό, έτσι παίρνουμε το 100% των ιδιοτήτων κάθε φυτού.

25 διαφορετικοί ενεργοί συνδυασμοί βιολογικών συστατικών
Πλούσιες φόρμουλες με πάνω από 25 διαφορετικούς ενεργούς συνδυασμούς βιολογικών συστατικών.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Η όμορφη επιδερμίδα ξεκινάει πάντα εκ των έσω... από τις βαθύτερες στιβάδες προς την επιφάνεια. Ένα υγιές δέρμα με διάρκεια στο χρόνο και αντοχή ενάντια στον απαιτητικό τρόπο ζωής και το σύγχρονο περιβάλλον της πόλης χτίζεται φυσικά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χάρη στα πολύτιμα όπλα που μας έχει χαρίσει η ίδια η φύση. Τα προϊόντα μας δημιουργήθηκαν μετά από πολυετείς μελέτες και σχεδιάστηκαν ώστε να έχουν από τα μεγαλύτερα ποσοστά βιολογικού περιεχομένου για πρώτη φορά στην αγορά. Το ανατρεπτικό , χειροποίητο ξύλινο design τους δηλώνει όχι μόνο την υψηλή ποιότητα αλλά και την οικολογική ταυτότητα των προϊόντων.

Γιατι ομορφια δεν ειναι μονο ο,τι φαινεται.
ΦΥΣΙΚΑ, ΦΥΤΙΚΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ.

H ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

ΦΥΣΙΚΑ, ΦΥΤΙΚΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κάθε φυσικό καλλυντικό δεν είναι απαραίτητα και βιολογικό. Εμείς προσφέρουμε αυτό ακριβώς που υποσχόμαστε, Βιολογικά καλλυντικά.

Δεν κάνουμε εκπτώσεις στις πρώτες ύλες. Είναι επιλεγμένες από αυστηρά εγκεκριμένους παραγωγούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πιστοποιημένες από διεθνείς Οργανισμούς Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων (Εcocert, Soil Association κλπ.)

Στις φόρμουλές μας δεν χρησιμοποιούμε νερό, αλλά το έλαιο, το εκχύλισμα, το ανθόνερο από κάθε φυτό και περισσότερους από 25 συνδυασμούς ενεργών συστατικών. Έτσι, έχουμε πετύχει τη μέγιστη δυνατή δράση, και ξεχωρίζουμε με προϊόντα που ενυδατώνουν, αποτοξινώνουν και βοηθούν στην αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Σε όλα τα προιόντα μας κρατήσαμε την φυσική μυρωδιά των συστατικών τους. Απολαύστε προιόντα άριστης ποιότητας που απορροφόνται γρήγορα, δεν αφήνουν λιπαρότητα στο δέρμα και τα αποτελέσματα φαίνονται ήδη από τις πρώτες χρήσεις. 

* Δεν χρησιμοποιούμε: 
Συνθετικά αρώματα, Γενετικά τροποποιημένα συστατικά (GMO’s), Parabens, Νανοσωματίδια, Σιλικόνες, Oρυκτά έλαια, Phthalates (DEP), EDTA, DEA, ALS/ALES, BHT, Carbomer, Προπυλενογλυκόλη (Propylene Glycol), SLS/SLES, Formaldehyde, Glycols, Petrochemicals (petroleum, paraffin), PEG’s, Τ.E.A. (Triethanolamine), Ethoxylated Chemicals, χημικά αρώματα και χημικά συντηρητικά.

Για ένα δέρμα όμορφο και υγιές χάρη στα πολύτιμα όπλα που μας έχει χαρίσει η φύση.

 

Δώρο

Έκπτωση 15%
στην πρώτη σας παραγγελία!

Κωδικός κουπονιού:
LBK-WELCOME