Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€
 

''Όταν τα βιολογικά καλλυντικά και η επιστήμη γίνονται ένα, ξεκινάμε από το αποτέλεσμα. Υγιές, λαμπερό και περιποιημένο δέρμα!''

Η διαφορά μας: Ένα φυσικό φαινόμενο

All Natural
100% φυσικά προϊόντα.

Organic
Αποκλειστικά πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά.

cruelty free
Δεν
κάνουμε πειράματα σε ζώα.

Vegan
Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για vegan και για ομοιοπαθητική.

Dermatologically Tested
Όλες οι φόρμουλες είναι δερματολογικά ελεγμένες.

No Preservatives
Δεν χρησιμοποιούμε χημικά συντηρητικά και αρώματα.

Recycle
Μοναδικές ξύλινες, χειροποίητες και ανακυκλώσιμες
συσκευασίες.

Δεν χρησιμοποιούμε νερό
Δεν χρησιμοποιούμε νερό, αλλά ανθόνερα, πλούσια σε συστατικά.

Χρησιμοποιούμε το έλαιο
Χρησιμοποιούμε το έλαιο, το ανθόνερο και το εκχύλισμα από το ίδιο φυτό, έτσι παίρνουμε το 100% των ιδιοτήτων κάθε φυτού.

25 διαφορετικοί ενεργοί συνδυασμοί βιολογικών συστατικών
Πλούσιες φόρμουλες με πάνω από 25 διαφορετικούς ενεργούς συνδυασμούς βιολογικών συστατικών.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Η όμορφη επιδερμίδα ξεκινάει πάντα εκ των έσω... από τις βαθύτερες στιβάδες προς την επιφάνεια. Ένα υγιές δέρμα με διάρκεια στο χρόνο και αντοχή ενάντια στον απαιτητικό τρόπο ζωής και το σύγχρονο περιβάλλον της πόλης χτίζεται φυσικά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χάρη στα πολύτιμα όπλα που μας έχει χαρίσει η ίδια η φύση. Με σύμμαχο την πολυετή έρευνα και γνώμονα την υγεία, η ομάδα των φαρμακοποιών και των χημικών μας δημιούργησε 100% φυσικά, vegan, καινοτόμα καλλυντικά που έχουν από τα υψηλότερα ποσοστά πιστοποιημένων βιολογικών συστατικών στην αγορά που ήρθαν για να ανατρέψουν τα δεδομένα της καθημερινής μας περιποίησης. Το ανακυκλώσιμο, χειροποίητο ξύλινο design της συσκευασίας τους εντυπωσιάζει, δηλώνει την υψηλή ποιότητα, αλλά και την οικολογική ταυτότητα των προϊόντων.

 ''Υποδεχτείτε τη LABBOΚ, γνωρίστε τη δύναμη των premium βιολογικών καλλυντικών της και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να απολαύσει τη διαφορά στο δέρμα και τη περίποιησή του! ''

Γιατι ομορφια δεν ειναι μονο ο,τι φαινεται.
ΦΥΣΙΚΑ, ΦΥΤΙΚΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ.

INGREDIENTS IN THE SPOTLIGHT

ΦΥΣΙΚΑ, ΦΥΤΙΚΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κάθε φυσικό καλλυντικό δεν είναι απαραίτητα και βιολογικό. Εμείς προσφέρουμε αυτό ακριβώς που υποσχόμαστε, Βιολογικά καλλυντικά.

Δεν κάνουμε εκπτώσεις στις πρώτες ύλες. Είναι επιλεγμένες από αυστηρά εγκεκριμένους παραγωγούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πιστοποιημένες από διεθνείς Οργανισμούς Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων (Εcocert, Soil Association κλπ.). Όλες μας οι πρώτες ύλες είναι 100% καθαρές χωρίς προσμίξεις, 100% πιστοποιημένες βιολογικές. Όλες είναι ΑΑΑ ψυχρής έκθλιψης, δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία και κρατάνε στο μέγιστο τις ιδιοτητές τους. Τα λάδια που χρησιμοποιούνται είναι μοναδικά και κλινικά αποδεδειγμένα για τις πλούσιες ευεργετικές τους δράσεις όπως το ιπποφαές, η αγριοτριανταφυλλιά, το εκουιζέτο, το ρόδι και το νυχτολούλουδο.

Στις φόρμουλές μας δε χρησιμοποιούμε νερό, αλλά το έλαιο, το εκχύλισμα, το ανθόνερο από κάθε φυτό και περισσότερους από 25 συνδυασμούς ενεργών συστατικών. Έτσι, έχουμε πετύχει τη μέγιστη δυνατή δράση, και ξεχωρίζουμε με προϊόντα που ενυδατώνουν, αποτοξινώνουν και βοηθούν στην αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Σε όλα τα προϊόντα μας κρατήσαμε τη φυσική μυρωδιά των συστατικών τους. Απολαύστε προϊόντα άριστης ποιότητας που απορροφούνται γρήγορα, δεν αφήνουν λιπαρότητα στο δέρμα και τα αποτελέσματα φαίνονται ήδη από τις πρώτες χρήσεις.

* Δεν χρησιμοποιούμε:
Συνθετικά αρώματα, Γενετικά τροποποιημένα συστατικά (GMO’s), Parabens, Νανοσωματίδια, Σιλικόνες, Oρυκτά έλαια, Phthalates (DEP), EDTA, DEA, ALS/ALES, BHT, Carbomer, Προπυλενογλυκόλη (Propylene Glycol), SLS/SLES, Formaldehyde, Glycols, Petrochemicals (petroleum, paraffin), PEG’s, Τ.E.A. (Triethanolamine), Ethoxylated Chemicals, χημικά αρώματα και χημικά συντηρητικά.