Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€
 

Cruelty Free International Leaping Bunny certification soaring in cosmetics personal care wrbm large

Η LABBOK πιστεύει ότι τα προϊόντα ομορφιάς δεν θα πρέπει να δοκιμάζονται στα ζώα. Είμαστε περίφανοι που έχουμε πιστοποιηθεί απο την Leaping Bunny. Η Leaping Bunny, στα πλαίσια ενός παγκόσμιου προγράμματος, θέτει πιο αυστηρές προδιαγραφές ακόμα και απο αυτές που ορίζονται απο την νομοθεσία, σε ότι αφορά τις δοκιμές στα ζώα.

Ολα τα προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής περιποίησης LABBOK εχουν πιστοποιηθεί απο το Cruelty Free International πρόγραμμα της Leaping Bunny, που είναι το διεθνώς ανεγνωρισμένο πρόγραμμα αναφοράς για προϊόντα χωρίς δοκιμές στα ζώα. Εμμένουμε στην ημερομηνία που έχει οριστεί για τον τερματισμό των δοκιμών στα ζώα και ελέγχουμε συνεχώς τους προμηθευτές μας ώστε να είμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα μας συνεχίζουν να πληρούν τα κριτήρια του Leaping Bunny. Το σύστημα ελέγχου των προμηθευτών μας που εφαρμόζουμε ελέγχεται και απο ανεξάρτητες αρχές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cruelty Free International, το Leaping Bunny και τα εφαρμοζόμενα κριτήρια, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.crueltyfreeinternational.org

 

Σήμερα, είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία που έχουμε πιστοποιηθεί από την leaping bunny international και είμαστε 100% Vegan.

Το HEALTHY LIFE FESTIVAL είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥΖΗΝ που διοργανώνεται στη χώρα μας.

H LABBOK σας ευχαριστεί θερμά για την εξαιρετική απήχηση και το μεγάλο σας ενδιαφέρον στην πρώτη της παρουσία!

omoiopathitiki

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ 

18ο Ελληνικό συνέδριο Ομοιοπαθητικής

 

Η LABBOK μένει πιστή στη φιλοσοφία της και στηρίζει δράσεις που αφορούν τους εναλλακτικούς τρόπους υγείας και ομορφίας! Συμμετείχαμε με ειδικά διαμορφωμένο corner στο συνέδριο , συζητήσαμε και με τη βοήθεια των επιστημονικών συνεργατών μας, μοιραστήκαμε μαζί σας τις απόψεις μας για τις εναλλακτικές θεραπείες ,την ομορφία και την υγεία μας μέσα και έξω από το δέρμα μας. Στη LABBOK πιστεύουμε στην ολιστική προσέγγιση της υγείας μας!

Σας ευχαριστούμε όλους για τη θερμή σας υποστήριξη και ανταπόκρισή σας!

 omoiopathitiki 2     omoiopathitiki 3     omoiopathitiki 4

Η LABBOK αναδείχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες εταιρείες από όλο τον κόσμο στον διεθνή διαγωνισμό PURE BEAUTY AWARDS στο Λονδίνο, και μπήκε στους φιναλίστ στις κατηγορίες 

΄΄ Καλύτερα φυσικά συστατικά σε προιόν προσώπου΄΄ και διαγωνίστηκε με την κρέμα νυχτός LABBOK 

'' Καλύτερο design συσκευασίας '' και διαγωνίστηκε με την κρέμα ημέρας για ώριμα δέρματα LABBOK 

Τα μοναδικά πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά της κρέμας νυχτός, όπως ο ελίχρυσος και το εκουιζέτο, η αγριοτριανταφυλλιά και το γεράνι εντυπωσίασαν τους κριτές και οι ξύλινες χειροποίητες ανακυκλώσιμες συσκευασίες μάγεψαν όποιον τις είδε.

 

Ευχαριστούμε πολύ!