Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€

Η LABBOK αναπτύσσεται με βάση την πράσινη επιχειρηματικότητα και την οικολογική διαχείριση. Όλη η παραγωγική διαδικασία των προϊόντων μας στηρίζεται στον περιορισμό της ενεργειακής σπατάλης.Είμαστε υποστηρικτές του κινήματος της κυκλικής οικονομίας ZERO WASTE, καθώς προωθούμε και στηρίζουμε ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος.

BHMA 1: Περιορίζουμε τη σπατάλη υλικών συσκευασίας

Οι συσκευασίες μας είναι ξύλινες και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Είναι χειροποίητες, eco, ανακυκλώσιμες και έχουν διακριθεί σε διεθνή διαγωνισμό ως μια από τις καλύτερες συσκευασίες για το 2019. Οι συσκευασίες-στο μεγαλύτερο μέρος- προέρχονται από κομμάτια ξύλου που ''περισσεύουν'' και προορίζονται για απόρριψη ή είχαν χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εργασίες στην εγχώρια ξυλουργική. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε, ανακυκλώνουμε και συμβάλλουμε στην κυκλική οικονομία.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                χιλο

ΒΗΜΑ 2: Περιορίζουμε τη σπατάλη πρώτων υλών

Για κάποια από τα προϊόντα μας, όπως το gel απολέπισης και η μόβ μάσκα, επιλέγουμε πυρήνες καρπών από ελιά, μύρτιλλο και βερύκοκο. Υλικά που αξιοποιούνται, ύστερα από σύνθλιψη και μετατρέπονται σε κόκκους που είναι εξαιρετική πρώτη ύλη για τα καλλυντικά μας.
 66382335 438029176780134 3514023490036432896 o

ΒΗΜΑ 3: Πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά

Όλες οι πρώτες μας ύλες είναι πιστοποιημένες βιολογικές από διεθνείς φορείς και τα φυτικά έλαια είναι ψυχρής έκθλιψης. Επιλέγουμε προσεκτικά και στηρίζουμε τους παραγωγούς που σέβονται το περιβάλλον. Μελέτες έχουν αποδείξει πως τα βιολογικά συστατικά κρατούν όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες σε αντίθεση με τα συμβατικά που χάνουν πολλές από αυτές κατά την επεξεργασία τους. Οι πρώτες μας ύλες δεν έχουν υποστεί σε κανένα στάδιο (από τη συγκομιδή ως και το τελικό προϊόν) χημική επεξεργασία και με αυτό τον τρόπο δεν αφήνουν αρνητικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

ΒΗΜΑ 4: Ανακύκλωση και Bιωσιμότητα

Όλα μας τα προϊόντα είναι ανακυκλώσιμα και ανακυκλώνουμε τα υλικά κατά τη διαδικασία παραγωγής μας. Στηρίζουμε δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης του καταναλωτή.

ΒΗΜΑ 5: Ζωή στον πλανήτη- η υγεία μας

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο σε έκταση όργανο του ανθρώπου και αποτυπώνει την υγεία μας. Τα προϊόντα LABBOK δεν περιέχουν συστατικά που είναι βλαβερά κατά την απορρόφησή τους από το δέρμα. Παράλληλα, σεβόμαστε κάθε ζωντανό οργανισμό στον πλανήτη, δεν κάνουμε πειράματα σε ζώα, ούτε τα εκμεταλευόμαστε με κανέναν τρόπο. Η LABBOK πιστοποιήθηκε από τον διεθνή οργανισμό LEAPING BUNNY INTERNATIONAL και είναι 100% VEGAN.