Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€

5.1. Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες είναι 3€ για όλη την Ελλάδα και 10€ για διεθνείς μεταφορές.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας και Κύπρου, με κόστος πάνω από 80€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Αιτήματα για εώς 5 δείγματα στέλνονται χωρίς χρέωση. Για παραπάνω δείγματα το κόστος είναι 0.40€ ανά δείγμα. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και ισχύει ότι αναγράφεται στο 5.1

5.2. Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με ACS Courier και ΕΛΤΑ COURIER.

Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδος και Κύπρου αποστέλλονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες. Καθυστερήσεις που δεν εξαρτώνονται από την εταιρεία ενδέχεται να υπάρξουν.

Όλες οι παραγγελίες εκτός Ελλάδος αποστέλλονται εντός 5-8 εργάσιμων ημερών.

Για express αποστολές εκτός Ελλάδος και Κύπρου υπάρχει χρέωση 30€ και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες. Χρειάζεται τηλεφωνική ενημέρωση στην εταιρεία μας πριν την αποστολή.

Αν απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας θα αφήσει σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, ώστε να κανονίσετε να περάσει ξανά σε μια ώρα που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Τέλος, σε περίπτωση που η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο μπορείτε να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας στο ταμείο.